Hoppá, ez meg kimaradt

Azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy este nyolc után, amikor kiültem és éppen bamba tekintettel figyeltem a Visio üzeneteit, pont akkor jelentek meg Evolúciósan Fejletlenék a szokásos esti hepajra. Ez nagyjából úgy néz ki, hogy néhány tizenhuszonéves majomszerű emlős letelepszik a játszótérre – a kerítésemtől kábé húsz méterre – az egyik főmajom hangos motorbőgetéssel beviharzik egy fekete Puntóval, csutkáig feltekerik a potmétert, ordít az az elviselhetetlenül szar zene(?) mely ordítást csak a faszombazmegezések harsogják túl, az autós kölyök meg néha megmutatja, hogyan lehet driftelgetni a sóderes úton. Ez a momentum nem kis mértékben közrejátszott abban, hogy besétáltam a vizespohárnyi rumért.

5 Comments

  1. Miért nem a kajaklapátért sétáltál be és vitted oda nekik egy baráti hátbavágásra?

    Én sem vagyok a harc híve, de néha másból nem értenek :(

  2. @Lotus:
    Ez nem ilyen egyszerű. Ugyanis semmilyen törvény nem tiltja, hogy valaki este nyolckor bunkó legyen. Amikor néha éjfél – hajnal kettő között csinálják ugyanezt, akkor ki szoktam menni hozzájuk, meg amikor cigányok akartak szemetet leborítani a kert végébe egy lovaskocsiról, hozzájuk is (a fejsze csak véletlenül maradt a kezemben), de ilyenkor nem tudok mit kezdeni velük. Tíz-tizenöt embert ráadásul nem is olyan egyszerű megverni.

  3. Ezért van a kajaklapátnak két tolla, nem? Feleannyi mozdulat, dupla gyönyör. Csak akkor van probléma ha páratlanul jelennek meg.

  4. Aztán mehetek a Kajnerhez, hogy bocs Gyuri, de megint eltörött a lapátod, hát milyen szart gyártasz te? ;)

  5. Tervezés kérdése: jupiterlámpákat a játszótér köré, aztán amikor megérkeznek, fényt be, helikopterzaj.mp3 indít és elüvölti magát: le vagytok tartóztatva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.