TCP/IP könyvek

Módszeresen söpröm ki a taszklistámat.

Az utóbbi egy év alatt két kiegészítés érkezett a TCP/IP Alapok című könyvhöz. Mivel mindkettőben volt hozzáadott érték, így nem az volt a kérdés, hogy belekerülnek-e, hanem az, hogy mikor.
Most.
Elismerem, nem lehet kapkodással vádolni, de csak most volt rá időm, hogy visszaássam magamat a könyvbe.

Ezzel a módosítással a TCP/IP Alapok I. könyv verziószáma 2.1-re növekedett. Letölteni innen, erről az oldalról lehet.

Szívesen mondanám, hogy a Microsoft oldaláról is, hiszen elméletileg nekik íródott, de a régi Technet oldalt már nem lehet elérni, mert automatikusan átirányít, az új Technetklub oldalon meg már nincs kint a könyv. Szóval marad az, hogy a legfrissebb változat mindig itt, a fenti linken lesz.

5 Comments

  1. @Pável András:

    Igazad van, tényleg fent van. Mentse az írásomat, hogy előtte perceken keresztül próbáltam megkeresni, de nem találtam meg egyiket sem. Ezután adtam fel.
    (Most is egyedül a Letöltések/Összes fájl/PDF úton érhetők el, más módon nem. Se a tankönyveknél, se a Windows szervernél nem. Keresni elvből nem kerestem, ha valamit csak azzal lehet megtalálni egy oldalon, az gyk. nincs fent.)

  2. Ez igazából nem is a tasklistád, hanem a céljaid gyűjteménye. :)

  3. Kedves Joep, esetleg ide nem raknád fel a könyveket? http://mivanvelem.hu/letoltheto-konyvek/ A fenti linkek már teljesen halottak, a letölhető könyvek között pedig az 1.3 van fent. Köszönöm!

    • Ja, a fenti linkek nem élnek, amióta a technetklub megszűnt. A letölthető könyveknél viszont mindegyikből a legutolsó van fent. (Az 1.3 az a rövid füzet verziószáma. A vaskosabb könyvek közül az első verziószáma 2.2, a másodiké 2.0.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading