Day: January 21, 2011

WTF?

Ezzel a subjecttel írtam pár perccel ezelőtt levelet a Google-nek.

From MiVanVelem

Éppen teljesen normál módban használtam a gmail account-omat. (Egy tab-ban a mail, egy másik tab-ban a reader. Semmi más.) A gmail checker jelzett, hogy levelem jött, rákattintottam a fülre – és a fenti képernyő fogadott.

Naná, hogy kiverte a biztosítékot. Az utóbbi években megszüntettem minden szatelit postafiókot, és minden regisztrációmnál átírtam az emailcímet a gmail-re. Mert ez volt a legmegbízhatóbb üzemelésű és hosszútávra is jó. (Pl. nem függ attól, ki az internetszolgáltatóm.) Erre fogják magukat és 24 órára kitiltanak. Csak. Ugyanis a felsoroltak közül egyik feltétel sem állt fenn.

Oké, van egy link, mit csináljak, ha nem értek vele egyet. Rákattintottam. Megismételték ugyanazt. Csak itt már nem volt link, hanem contact us. Jó, form felugrott, kitöltöttem. Ideges voltam, nem fogtam vissza magamat. A végén pedig belengettem, hogy ebből aztán sistergős blogposzt lesz.

Egyből jött a válasz a megadott – nem gmail – címre. Istenbizony, ezek tanulnak az MS-től, mert kábé annyira volt használható. Elnézést kértek, majd elküldtek egy linkre. Igen, arra a linkre, ahonnan a formhoz keveredtem.

Már kezdett vörösödni a fejem, amikor kiváncsiságból ránéztem, mi is van. Már működött az account, újra. Azaz vagy reagáltak, vagy csak egy pici, egyperces büntit kaptam. Nem tudom.
De a posztot – ha már megígértem – kirakom.

ps.
Mielőtt bárki jönne, hogy igen, ezt kapod az ingyenes szolgáltatásért, szólok, hogy fizetős van. Oké, a létező legolcsóbb, de akkor is.