Day: September 12, 2010

Státusz

Farigcsáltam egy kicsit a letölthető könyvek oldalán, mert a mennyiség növekedésével arányosan vált egyre kaotikusabbá. A formai változtatásokon kívül a legfontosabb tartalmi változás az, hogy letükröztem egy általam is kezelhető site-ra a szakmai könyveket és mindegyikből a legfrissebbet tettem ki. (Az Exchange 2007 Spontán pdf tartalomjegyzéket kapott, a TCP/IP 1 óra alatt füzetben pedig javítottam egy sokak által szóvátett félrematekolást. A többi nem változott.) Minden köszönetem a Microsofté, de az általuk biztosított tárhelyen még a hónaprakész fájlkezelés sem működik.

A tervek:

  • Ezerrel készül az Odakint II. Ránézésre szintén monumentális anyagnak tűnik, lesznek benne meglepetések is, érdemes lesz várni rá.
  • Elkezdtem, majd abbahagytam az éves blogválogatások kötetbe szervezését. Nem véletlenül. Most keresem a formát az újraszabáshoz és ha az meglesz, akkor legördülnek sorra az új kötetek a futószalagról.
  • Meglepi. Remélem, lesz rá időm.

Kellemetlen

Az érzés, amikor több napos távollét után vasárnap délután hazaérsz a családdal, és realizálod, hogy a hálószobai ébresztőóra nem lett kikapcsolva – azaz mind szombat, mind vasárnap reggel 4.40-töl 5.10-ig szórakoztatta velőhasító sípolással a hártyavékony falon keresztül a túloldalt alvó(?) szomszédot…