Rajzkönyv

Erről meg teljesen elfelejtkeztem a nagy kapkodásban.
Nyáron nekiálltam összeszedni a régi rajzaimat. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora munka lesz. Az egyik egy ilyen dossziéban, a másik meg olyan dobozban feküdt, volt, amelyik íróasztalfiókban, volt, amelyik a padláson. Épp ideje volt, hogy megmentsem az arra érdemeseket.

Itt van a könyv.

A hozzájutás a szokásos. Vagy letöltöd pdf-ben (igen, ez monitorra optimalizált, gyengébb minőségű, borító nélküli), vagy elmész a Luluhoz és megrendeled. (Nagy felbontás, szines nyomat, borító… és könyv forma.)

10 Comments

  1. “Aki eddig elolvassa az egy nagy marha!” Ugye ilyen tesztnek szántad, hogy rossz a letöltő link? Szóval letölteném, ha lehetne.
    De ez a Lulus könyv ez nagy ötlet, ebből remek karácsonyi ajándék lesz sógoréknak. Mennyi idő amíg kézbe kerül a megrendeléstől? Tudom írtad már, de lustaság is van, meg késő is.

  2. Azért persze letöltöttem :-)

  3. Hogy érted azt, hogy rossz a link? Az írás kirakása előtt kipróbáltam, jó volt. Ma a munkahelyemen is megnéztem, onnan is jó volt. (Ha a böngésződ nem tud mit kezdeni a pdf-fel, akkor jobb kattintás, és save as, vagy hogyan hívják ezt a böngészőkben.)

    A LuLu-tól durván 1 hét alatt ér ide a cucc.

  4. Ha rákattintok nekem a http://mivanvelem.hu/2010/08/23/rajzkonyv/%5C%5Cwww.inetpub.hu%5Cjoep%5Ckonyvek%5Ckarikatura%5Cjoep-valogatottrajzok.pdf oldalra akar ugrani és hibaoldal lesz belőle. Ha az elejét kitörlöm, akkor persze jó.

    És ennek az az oka, hogy Firefoxszal próbáltam letölteni, az IE8 az jó. Az Opera a Firefoxszal ért egyet, a Safari viszont az IE pártján áll. Szóval, ha segíteni akarsz a rókásoknak, akkor le kéne venni a link elejét, mert nem úgy kezeli mint az IE.

    Egyébként bocs az olcsó viccelődésért, a poénokat a könyvben kell keresni. Még csak az elejét néztem, de nagyon tetszik!

  5. De miért ezt dobja fel? Ideírom, pontosan hogyan van beírva az inkriminált szövegrészlet a blogszerkesztőben.

    Vagy <a href=”http:\\www.inetpub.hu\joep\konyvek\karikatura\joep-valogatottrajzok.pdf”>letöltöd pdf-ben</a> (igen

  6. // kell nem \\
    a szokásos szívatás

  7. Ez egy jó ötlet volt anno a DOS hajnalán a / helyett a \ a fájlnevekben. Máig örül neki mindenki :-)
    Valami szabadalmi urban legendet hallottam erről, amit nehezen hiszek, de az is igaz, hogy a nagy vízen túl elég érdekes szabadalmi szokások vannak.

  8. Bakker, közben rájöttem én is. (Visszafejtettem a %5 karaktert.:)

    Elnézést mindenkitől, javítva.

  9. Ja, és köszönöm a segítséget. ;)

  10. Tökéletes! Kösz a javítást és még sokkal inkább kösz a könyvet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading