Ismét

Istenbizony, mint a házasság. Az első évfordulóknál az ember még lelkes, telekürtöli a világot, hogy milyen jó kapcsolat, milyen jó házasság. Aztán telnek-múlnak az évek és végül már csak az a töprengés tárgya, hogy vegyek-e még virágot, vagy elég lesz már a bonbon is?

Tehát most minden patetikus cirádák nélkül jelentem be, hogy ismét erős évet zártam, ennek örömére újabb egy évre megkaptam az MVP címet. Immár negyedszer. Éljenéljenhurrá.

ps.
Ami viszont megkeseríti némileg a szájam ízét, az ez a hír. Komolyan nem értem.

4 Comments

  1. Ez egy nagyon jo dolog, orulni kell neki sokadszorra is. Nem mindneki lesz vagy marad MVP. Arrol nem is beszelve, hogy fuggetlen attol, hogy MVP vagy-e vagy sem, az emberek szeretnek, a cikkeid falva vannak (gondolom ezt te is latod az olvasottsagi statisztikakbol), es ez a fontos. Ennek kell orulni, hogy van visszajelzes.

  2. Jaj, ne értsd félre. Persze, hogy örülök. Csak már nem lövöldözöm tele tűzijáték rakétákkal az internetet. :-)

  3. Az exchange idén nem fontos, közben túl sok MVP-je van. A .Net meg fontos, annak meg nincs elég. Szerintem.

  4. Nem hiszem. Én eddig még nem tapasztaltam olyat, hogy termék futtatáshoz igazították volna az MVP létszámot. (Olyan szándékot érzek, hogy próbáljunk fehér foltokat lefedni – de ezeknek semmi közük az aktuális termékkibocsátásokhoz.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *