Helyzetjelentés

Kifejezetten kellemes idő van, a fűtést leállítottam, a teraszajtó fixen nyitva van, a macskák beszpídezve rohangálnak ki és be, odakint ezer és egy béka koncertezik, de szúnyog még nincs… alapvetően rendben van a világ.

7 Comments

 1. TELJESEN EGYETÉRTEK:-)))
  (Egy béka sajnos életét adta nálunk eme világrend érdekében,vagy csak simán a macska nyúvasztotta ki:_)))

 2. A béka az sajnos fogyóeszköz. Ilyenkor még bent vannak a vasbeton kerítés mögött, ott kuruttyolnak. Aztán nyáron jut el oda néhány bátrabb breki, hogy valahogy átverekszik magukat és elindulnak felfedezni a környéket.
  Ezekből lesznek a száraz, lapos békák az utakon.

  Azt mondjuk megnézném, mit csinálnak a macskák a békákkal. Sünök szoktak betévedni éjszakánként az udvarba, azokkal nem tudnak mint kezdeni. Egyszer meg csak azt vettem észre, hogy minden macska besprintelt a lakásba… utána jelent meg egy kóbor vadászgörény.

 3. Reggel realizáltam, hogy lemerült az aksim (update: exitált), így a céges busszal mentem dolgozni. (rossz)

  Hazafelé jövet leszálltam a városközpontban és végigsétáltam a Dunaparton. Rengeteg ember krúzinolt, vagy csak ültek a padokon sütkérezve, mint a gyíkok.
  A Faháznál (régi esztergomi komp) éreztem nyelés közben, hogy ki van száradva a torkom de örömmel konstatáltam, hogy gyalog vagyok. Kiültem a kerthelységbe, búzasört ittam, sütött a nap és közben PDA-ról a hatvanvalahányas Márai naplót olvastam (jó)

  Holnap évi rendes csónakháztakarítás ,utánna remélem az első kajakozás :)

  Egyetértek: alapvetően rendben van a világ itt is.

 4. Azért a víz elég hideg lehet még ilyenkor. Meg nedves. ;-)

 5. Szolíd duhaj vagyok, vigyázok ilyenkor, hogy azért nefürgyek le. Ha huvosebb-szelesebb az ido akkor kell egy spricdekk éskész. Mivel már Ti is felsőbb géposztályban versenyeztek, (nem sitontop van már) szerintem simán el lehet kezdeni a lapátolást.

  Tegnap vizibicikliztem, mert néhány helyen elöntötte a bicikliutat a Duna. Ahol már nem látszott az út ott inkább gázoltam (szandál) és meglepődtem, hogy nem is volt olyan hideg a víz.

 6. A felsőbb géposztály fizikailag már megvan, de fejben még nem. (Tavaly ősszel nem volt szerencsénk, nagyon rövid ideig tudtunk próbálkozni.)
  Talán idén nyáron megtörténik a váltás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *