Hogyan pihen egy geek?

Tudom, már volt egy csomó ilyen írásom… de mit csináljak, ezek mennek.

Persze, nem csak pihenésről van szó – a család már legalább egy éve nyúzza a fülemet, hogy csináljak valamit a családi weblappal. Kis túlzással, a kölykökről még pólyás képek voltak kint… meg egyébként is, egy csomó minden megváltozott az utóbbi években.

Nos, csináltam. Mondjuk előtte egész nap könyveltem – hogy nőne be az orra lyuka annak, aki ezt az egészet kitalálta, a világ legundorítóbb tevékenysége birkózni a számlatömeggel, aztán meg egy napon keresztül adatokat gépelni – de este előkaptam a paintshoppro-t, meg egy csomó fényképet, majd nekiálltam toldozgatni, foldozgatni. És imhol a weblap. Abszolút minimál dizájn, notepad-dal dobtam össze az egészet… de nem is kell egy ilyen oldalra több.

Végül ízelítőnek néhány montázs:

Nagyítás

Nagyítás

Nagyítás

Nagyítás

7 Comments

 1. Pont 45 évvel vagyok idősebb Barnánál.
  :-D

 2. Barna Radnótis?! :) Tizennyolc év távlatából rémálmaim 90%-át még mindig a Radnóti uralja. A képek nagyon jók lettek.

 3. Igen. Ráadásul kifejezetten szereti.

 4. A montázsokat elnézve… háttttööööö, szerintem mindenki sokkal jobban jár, ha mégicsak az Exchange/AD vonalon maradsz a webdizájn helyett… :-)

 5. Webdizájn? De hát írtam, hogy az nem volt.

 6. o: o: ize. az emilcimeket biztos, hogy csak igy naturo oda bele putty ? spamfiltert keszulsz tesztelni ?

 7. Meg fogsz lepődni. Az emailcímek évek óta kint vannak. (Az oldal is baromi régóta megvan, most csak frissítettem.) Nincs spam.
  Bár mondjuk most, hogy belinkeltem, lehet, hogy trükköznöm kellene egy kicsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *