Az élet értelme 2

Mit összevariáltam itt a probléma kerülgetésével! Pedig ennél sokkal egyszerűbb a helyzet.

Az én életem értelme az, hogy nyissam-zárjam a macskáknak a teraszajtót.

A desktop gépem ugyanis itt van, pont a teraszajtó mellett… és a három macskából valamelyik mindig egész biztosan ki akar menni vagy be akar jönni.

Most azt hiszed, hogy ez egy jópofa, kacsintós bejegyzés. Eredetileg annak is szántam, de aztán végiggondoltam, mivel töltök el több időt egy napon: a macskák simogatásával vagy a gyerekeimmel való beszélgetéssel? Nem örültem a végeredménynek.

ps. Ja, névváltozás történt. A csajok úgy döntöttek, hogy miután Gizit akárhányszor is fel akarták emelni, és az mindig tíz karommal kapaszkodott abba, amin feküdt – így mostantól Tépőzárnak nevezik. Tépőzár Gizellának.

3 Comments

  1. Kedves Joep! Miért nem tetszik macskaajtót vásárolni? Van üvegbe vágható is.
    Nekönk is az van, következésképpen a macskánknak van egy 15000 m2-es saját használatú lakókertje.
    Persze akkor megszűnik az élet érteleme :-)

  2. Gondolkoztam én rajta, de nehezen tudom elképzelni. Üvegberakásos ajtóink vannak, azaz a macskaajtónak azt kellene tudnia, hogy az alsó fele fában, a felső fele üvegben van. Mindezt úgy, hogy a hőszigetelése is jó legyen, de azért könnyen is mozogjon. Nehéz.

    És van még egy szempont: ez egy eléggé macskás környék. A mieinken kívül meglehetősen sok a kóbor macska (hiszen a háromból kettő is az volt, mielőtt befogadtuk volna – azaz mielőtt összeszedték volna a bátorságukat annyira, hogy bejöjjenek), szóval egy állandó ajtó valószínűleg annyira felbátorítaná a környék összes macsekját, hogy a végén nekünk kellene az erdőben laknunk.

  3. Szia, te hol szereztél üvegbe vágható macskaajtót, azt hogyan lehet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.