Day: November 23, 2008

Vasárnap esti anziksz

Ma délután elszállt a fűtésvezérlés. Akárhová tekerem az alapjelállító tekerőgombot, a cirkó teljes drafttal nyomja. Most az van, hogy fűtünk 20 percet, aztán 40 percre kitépem a falból a kontrollert. Azaz addig megy a fűtés, amíg mindenki alsógatyában nem ténfereg… aztán akkor kapcsolom vissza, amikor a macska már odafagyott a parkettához, a radiátor felé sündörögve.
Persze, éjszaka nem fűtünk.
Mondjuk, járhattunk volna rosszabbul is – ha például a nulla ragad be alapjelnek.

….::::..:.:……..:::::…:::…::..::……:::.:.:…..::::…::..:….::..:..::..:…:.:::..:..

Szintén ma délután a pici macska belefosott Dóra ágyába, közvetlenül a tankönyvek mellé. Nemrég vette észre a csajszi.
Belenyomtam a macska képét, gondosan úgy forgatva a fejét, hogy egyenletesen szaros legyen mindenhol, majd kidobtam a hóba.
Ma éjszaka kint alszik.
(Van kint védett helyen kartondoboz, meleg rongyokkal.)

….::::..:.:……..:::::…:::…::..::……:::.:.:…..::::…::..:….::..:..::..:…:.:::..:..

Tegnap este küldtem el az ügyfélnek a következő projekt etap rendszertervét. Előreláthatólag holnap hajnalban leszek kész az implementációs tervvel, ekkor fogom elküldeni a Microsofthoz, minőségbiztosításra.
Az implementáció hétfő reggel kezdődik.
Gyorsolvasó wanted.

Detektív

Itt írtam, hogy nekem most éppen rossz. De ami nekem rossz, az neked jó lehet – hiszen megírom, és akkor el lehet rajta csemegézni… aztán legközelebb már nem fogsz rálépni a gereblyére.

Ebből kifolyólag, gondoltam felhívom a figyelmet a szakmai írásokat tartalmazó blogra… hiszen, lehet, hogy sokan nem is ismerik, lehet, hogy még többen meg már le is iratkoztak róla, mivel ritkán frissült (1). Szóval most megint bementem a Pofonok Völgyébe… és még fogalmam sincs, hogyan jövök ki.
De megírom.

Az eddigi cikkek:

(1) Ennyire azért nem lehetsz szadista.