Just for recording

Tegnap a bíróság másodfokon is, azaz végképp elmeszelte a helyi önkormányzat trükkös kérdését tartalmazó kerületi népszavazást.

Nagyon érik már egy hosszabb post a témában, rengeteg minden történt, kellene egy kicsit nyüzsögnöm is, de még jó egy hétig nincs rá idő. Az mindenképpen jó, hogy ezzel a döntéssel kaptunk egy kis haladékot.

4 Comments

 1. Az egészben az a legszebb, hogy az értesítőket a szavazásról már kipostázták.

  Ha elég sokat erőltetik ezt az agyrémet, akkor Mester, Szaniszló stb. mind repülnek a következő választásoknál. Az emberek majd akkor hisznek nekik, ha ló legel a sírjukon.

 2. Ezzel az a baj, hogy megy ezerrel a parasztvakítás. Hiába tudjuk itt durván ezren, hogy mi is történik az önkormányzat részéről… ha a kerület nagyobbik részének fogalma sincs róla. Vagy félre van vezetve.

 3. Azért ezt ne becsüld le szerintem – remélem, hogy nem vagyok túl optimista. A párom nézegetett a neten infókat róla és amennyire össze tudtuk szedni, Imrén is kiborult a szarosbili a KKK miatt.

  Mesterék azért ilyen pofátlanok, mert megszokták, hogy az emberek birkák, és nem érdekli őket az, ami a lakásajtón túl van. Csak ezzel rá fognak b*szni, mert nem ártana tudomásul venniük, hogy ez lassan változik. Pontosan az ő pofátlanságuk az egyik legerősebb mozgatója a változásnak.

  Én ugyan nem vagyok az erőszakos módszerek híve, de nem csodálkoznék, ha valaki végső elkeseredettségében dobna egy-két Molotov-koktélt a házaikra. Ha az ő háza elszenved a Külső Keleti Körút miatt egy izmos értékcsökkenést és brutálisan romlik majd tőle az életminősége (esetleg rámegy az egészsége is), akkor nem fogja az zavarni, ha “értékcsökkenti” a polgármester tulajdonát kicsit. :/

 4. Hát, vezetőink még mindig nem nagyon érzik, hogyan is kellene kommunikálni. Nem tudom, szoktad-e olvasni az ezzel kapcsolatos fórumot, mindenesetre vannak fejlemények.
  http://tinyurl.com/yqwy8b

Leave a Reply

Your email address will not be published.