Hatékonyság elemzés

Mivel ma éjszaka kiszórtam 47 visio ábrát és ötvenvalahány ppt slide-ot, úgy vélem, akár közérdeklődésre is számot tarthat, hogyan lehet ilyen gyorsan ilyen hatékonyan dolgozni.

 • Már nem is tudom, mit kerestem a Visio menüiben, amikor rátaláltam a szabadkézi rajzolásra. Nem, nem arra a vektoros őrületre, hanem a tényleges szabadkézi rajzolásra.
 • Ha már ilyet találtam, átnéztem, mi van még elrejtve. Megtaláltam mindent, amit eddig többszintű menükből vadászgattam össze. Most kint van minden a kétsoros menülécen.
 • Összecsuktam a tabletpc-t – és kihasználva, hogy minden elől van és az íróvesszővel piszok gyorsan lehet firkálni – gyakorlatilag szórtam kifelé az ábrákat. Ismét szeretem a gépemet.
 • De semmire sem jutottam volna, ha nem találom meg az alkalomhoz illő zenét. Amikor ilyen tömegben kell segédanyagot gyártani, amikor felváltva kell kreatívnak, illetve rabszolgának lenni, nincs is motiválóbb, mint fejhallgatóval a fejen beleordítani az éjszakába a Timurlenkkel, hogy

  A pálinka szétmarja a torkom,
  A fos kieszi a picsám.
  Züllött, hajléktalan alkesz lettem.
  A blúzoddal együtt megyek utánad, ANYÁM!

  Miért, ó, miért vannak a világban fegyverek?

4 Comments

 1. Ezek szerint most éppen működik a tablet? :)

 2. Most éppen _nagyon szeretem_ a tabletet. Ilyenkor gyűjti össze azokat a jó pontokat, melyek miatt képes megúszni a durvább időszakokat. :)

 3. A WLAN-problémák megoldódtak? Szakmai kíváncsiság :)

 4. Tulajdonképpen igen. Kicsit misztikus az ügy, de nem merem bolygatni. A következőképpen néz ki nálunk a hálózat: bejön a koaxkábel a padlásnál, rámegy egy kábelmodemre. A modemből kijövő drót rámegy egy Linksys switchre, ez osztja szét már a padláson a vezetékeket. Onnan kapják az emeleti szobák. Az egyik vezeték lejön a földszintre, rámegy egy linksys AP/switch cuccosra – innen kapom én a hozzáférésemet a földszinten, a teraszon és az emeleten.
  Amíg kinlódtam, én állandóan az Access Pointot csesztettem, mindhiába. Aztán jött egy áramszünet, kivágta a padláson lévő switchet. Reseteltem… és azóta jó minden. A fene sem érti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *