Kilőtték

Mármint a Windows Server 2008-at, az SQL 2008-at meg a Visual Studio 2008-at. Jó magasra.

Lurdy-ház, megint. Nagyon sok az ember. 9.20-as érkezéssel már csak a B terem maradt. De a kollégáimnak itt is csak a lépcsőn jutott hely. És még rengeteg badge hever a recepción átvetetlenül.
Hát, ez a terem már nem olyan személyes… különösen akkor, amikor a kép is elmegy. Viszont szabadon lehet zajongani, nem zavarja az előadókat.

Előadások. Eleinte nincsenek. Az első blokk keynote – annak viszont nagyon jó. Senki nem csúszik, minden feszes, jól ment. Áttekintésnek pont megfelelő. Egyedül a gps-es hapi verte ki nálam a biztosítékot, különösen a megrendezett bekiabálásnál. De mindegy, valahol bóbiskolni is kellett.

Szünet. Reflexek. Mindenki az étterembe. Marci őrzi a labort, meg azt a két bátor kísérletezőt.
GT előadása: server core reloaded. Régen is jó volt, most se rossz. Mint amikor az ember másodjára is megnézi a Csillagok Háborúját.

Ebéd… az speciel nem jött össze. Keringtünk néhányan az asztalok körül, de még csak megpillantani sem sikerült a kaját -> Meki.

Ebéd után folytatódott a keynote stílus: 45 perc, 3 ember. Dacára a hálátlan időpontnak, ezek az előadások is lendületesek voltak. Az pedig mindig jó ötlet, ha Soci zárja az előadásokat. egyrészt sokan maradnak, másrészt kevesen alszanak el.

Majd jött az afterparty, de ezen már nem maradhattam, mert munka mint tenger.

Egyébként jó volt. Nem szántottak túl mélyen a fiúk, inkább csak asztalra lett téve a termék: emberek, most jó ideig ezzel fogunk foglalkozni.

10 Comments

 1. Jó súlyban tetszik lenni ránézésre. :)

 2. A GPS-es hapsi tenyleg mindenkit kiakasztott. A “nagy” (jobban mondva GUI-s – hogy GT szavait hasznaljam :)) teremben is elokerultek a laptopok, meg a csomagbol a Technet magazinok. Kit erdekel, hogy a felesege hogyan koveti le az erdi soromponal valo aldogallasat???

 3. hgyorgy,

  Hát, igen. Egy év intenzív nemmozgás megtette a hatását. De nem mindig lesz olyan évem, mint tavaly, idén karácsonyra már vissza akarok menni a versenysúlyomra.

 4. Asteriksz,

  Én akkor takartam el a szememet, amikor elkezdte ABC szerint elsorolni az összes terméküket.

 5. A termékek felsorolásánál kezdtem el keresni a next vagy ignore gombot :-)

  Amúgy pörgős, jól sikerült rendezvény volt.

 6. Van olyan hogy szóbeli SPAM? mert ez az volt :)

  Mindig megdöbbenek egyébként, hogy az ingyen kaja/pia/(értelmetlen)ajándék mit tud kiváltani felnőtt értelmesnek tűnő emberekből…
  Mekitől engem se választott el túl sok.

  Soci utolsó elszólása (“úgyse veszlek meg”) meg hatalmas volt :) Kiváncsi lennék, hogy az MS-nél is röhögnek -e rajta

 7. Szerintem az adott helyzetben mindenképpen poénos volt :) Mi is jót nevettünk rajta!

 8. Bevallom, a GPS-es termékek felsorolása alatt, én is a Technet magazint kaptam elő. :D

 9. A revolver helyett…

 10. Nekem nem volt a csomagban TechNet. A kislányok azt mondták, hogy csak hiányos csomagot tudnak adni, de amikor a hiány mibenlétét firtattam, akkor csak az értékelőlap jött elő.

  Talán túlélem mag nélkül :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.