OCS2

Rögtön az első laborgyakorlaton a hasbaakasztás: a harmadik feladatot ki kell hagynunk, nincs SIP-IP gateway. Anélkül viszont bohóckodás az egész.
No, akkor ma megint fejben futtatjuk a laborgyakorlatokat. Ezzel a számítógépem is mélyen egyetért: az első gyakorlathoz szükséges virtuális gép már 50 perce bootol.

A legvacakabb az egészben, hogy itt ülünk vagy húsz számítógép között – és nincs net. Egy csomó embernek tartozok emailekkel, jó lenne látni, mi folyik a blogon is, a munkahelyen is meglehetősen izgalmas dolgokat hagytam magam mögött… de se ma, se tegnap nem fértem hozzá, otthon meg megint lelombozódott a tabletpc-m, szóval masszív netmegvonásban szenvedek.

Függőség?

2 Comments

  1. Ugyanmar, teljesen normalis. Fogadjunk, hogy wcre is magaddal viszed a telefonod :)

  2. Ööö, igen, de nem azért. :)
    Mivel sokat utazok metrón, kénytelen voltam olyan baromira irritáló csengőhangot szerezni, melyet a zajban is meghallok. De ez a hang a szobatársaimat is irritálja, amikor csak úgy otthagyom a telefont az asztalon. Egy ideig játszottam a néma beállítással, de rendszeresen elfelejtettem visszaállítani, aztán este csak lestem, hogy ejnye, de sokan kerestek.
    Végül maradt az, hogy inkább zsebrevágom a nagy dolgok előtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading