bezár a bazár

legalábbis egy ideig. a tabletpc-m vinyócserére vár, a desktop meg, amióta kivettem majd visszatettem az elemet, végképp megkreppent. tekintve, hogy halványlila fogalmam sincs, mi történhetett vele, így amíg meg nem álmodom a megoldást vagy rá nem szánom magam, hogy keressek egy szervízt – életemben nem vittem még otthoni gépet szervízbe – addig erősen megritkulnak az írások. (a munkahelyről nem igazán érem el a lapot, itthonra meg csak a pda maradt – ez meg valahogy nem az igazi.)

9 thoughts on “bezár a bazár

  1. Van egy üresen álló Sun Ultra 10-esem, 440 MHz-es US IIi proci, 512 MB memó, meg asszem 20 GB vinyó van benne. Kölcsön tudom adni, amíg a géped megjavíttatod, az Ubuntunak van SPARC64 verziója, Firefox megy rajta, egyéb kérdés? :)

  2. teljesen el vagyok érzékenyülve. már csak a bennem lakó geek is azt mondja, ide vele, hagy ismerkedjünk össze. a szopás az, hogy most erre abszolút nincs időm. valószínűleg az lesz a vége, hogy a hátizsákban fogom hazacipelgetni a benti laptopomat. (jó nagy dög, hogy az isten simogassa meg villámaival a hp tervezők frizuráját.)
    de köszi még egyszer.

  3. Tessék kérem dolgozni a megoldáson, nagyon szomorú lennék, ha bajba kerülne a “mindennapi kenyerem”. Ha nincs más megoldás, nyugodtan fogadj el egy kölcsöngépet, nem szégyen az.

  4. Dehogyis viszem. Napi 3 órát tömegközlekedem, egy csomó átszállással. Cipeli a fene azt a nehéz notebook-ot.
    Végülis… mint látható, PDÁ-ról is egész jól megy a blogolás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *