bezár a bazár

legalábbis egy ideig. a tabletpc-m vinyócserére vár, a desktop meg, amióta kivettem majd visszatettem az elemet, végképp megkreppent. tekintve, hogy halványlila fogalmam sincs, mi történhetett vele, így amíg meg nem álmodom a megoldást vagy rá nem szánom magam, hogy keressek egy szervízt – életemben nem vittem még otthoni gépet szervízbe – addig erősen megritkulnak az írások. (a munkahelyről nem igazán érem el a lapot, itthonra meg csak a pda maradt – ez meg valahogy nem az igazi.)

9 Comments

 1. Van egy üresen álló Sun Ultra 10-esem, 440 MHz-es US IIi proci, 512 MB memó, meg asszem 20 GB vinyó van benne. Kölcsön tudom adni, amíg a géped megjavíttatod, az Ubuntunak van SPARC64 verziója, Firefox megy rajta, egyéb kérdés? :)

 2. teljesen el vagyok érzékenyülve. már csak a bennem lakó geek is azt mondja, ide vele, hagy ismerkedjünk össze. a szopás az, hogy most erre abszolút nincs időm. valószínűleg az lesz a vége, hogy a hátizsákban fogom hazacipelgetni a benti laptopomat. (jó nagy dög, hogy az isten simogassa meg villámaival a hp tervezők frizuráját.)
  de köszi még egyszer.

 3. Péntekre igérték a vinyót a Tabletbe, de addig is írtam egy elrejtett DELL-ről… ;)

 4. Tessék kérem dolgozni a megoldáson, nagyon szomorú lennék, ha bajba kerülne a “mindennapi kenyerem”. Ha nincs más megoldás, nyugodtan fogadj el egy kölcsöngépet, nem szégyen az.

 5. BB,

  De azt is írtad, hogy bármikor jöhetnek érte. ha meg cipelgetni kell, akkor ugyanott vagyok.

 6. Igaz, de nem kötelező odaadnod… :)
  Kend rám, hogy szabin vagyok…

 7. Vidd haza a notebookod, és azon tudsz írni. :P

 8. Dehogyis viszem. Napi 3 órát tömegközlekedem, egy csomó átszállással. Cipeli a fene azt a nehéz notebook-ot.
  Végülis… mint látható, PDÁ-ról is egész jól megy a blogolás.

 9. … hogy láss kis reményt is…: ez már a Tablet-eden íródik… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.