Day: August 17, 2007

Rejtélyes hiba

Július közepe óta rejtélyes dolgok történnek ezzel a bloggal. Bizonyos helyekről ugyanis nem érhető el. Van, ahonnan csak bizonyos böngészőkkel lehet hozzáférni. A munkahelyem egyik telephelyéről abszolút nem érhető el, egy másikról Firefox-szal igen, Explorer-rel nem. Az írások feed-je behalt, a kommentek feed-je él. Mondanom sem kell, a két feed ugyanolyan szerkezetű. Az admin felületet elérem, tudom is kezelni, de sem magát a blogot, sem az aloldalait már nem, – pedig az admin felület ugyanúgy kezdődik, ahogy a blog neve: http://mivanvelem.hu/wp-admin… . Sajnos máshonnan is jönnek hasonló visszajelzések. Nem mondanám, hogy kezdő IT-sek ülnek itt, de mindenki csak tanácstalanul pislog.
Mivel halványlila fogalmam sincs, mi történik, így valószínűleg megjavulni sem fog a helyzet. Áthidaló megoldásként azt tudom javasolni, hogy akinek problémás az elérése, használja ezt az oldalt – ezen keresztül már működik a mivanvelem.hu.

Persze… aki nem tudja elérni az oldalt, az ezt az írást sem tudja elolvasni… Eh.

26 órás munkanap

Mostanában remek napjaim vannak. Eltervezem, mi mindent akarok megcsinálni aznap – és minden nap, mindennel végzek, nem is akármilyen minőségben.
Voltaképpen határozottan elégedett is lehetnék, ha a fenti érzés nem mindig hajnali kettőkor kapna el, amikor éppen a lefekvés előtti fogmosás közben vagyok.