Üzemmódváltás

Ezennel közlöm, hogy ideges, aggresszív, frusztrált és kialvatlan üzemmódból átváltottam hajszolt, kialvatlan de jókedvű, nyaralós üzemmódba.
Igen, nyaralni megyünk. Kicsit túl sok az elvarratlan szál mögöttünk, kicsit meglehet, nehezebb lesz teljesen kikapcsolódnom – de már érzem az ilyenkor megszálló könnyedséget. Vigyor. Beleszarás. Majd csak lesz valahogy.

Pedig az előjelek nem túl jók: úgy volt, hogy Vrsarba megyünk, erre ránéztem az időjárásjelentésre – és elhűltem. Jövő hét hétfő/kedd/szerda nappal is és este is végig eső, az egész Isztrián. Sátorban nem túl nagy élmény.
Gyorsan megnéztem, Horvátország más tájain mi a helyzet – és Dalmáciában egész hétre napsütést mondtak. Nem is variáltam túl sokat, célpontot változtattam: irány a tavaly már megismert Jezera-Lovisce kemping. Nem mintha akkora nagy durranás lenne, hogy pusztán csak a kemping kedvéért érdemes lenne visszamenni, nem. Viszont az egész környék egy mindenki igényét kielégítő kajakos paradicsom – és mi tavaly még kajak nélkül voltunk itt.
Gyökeresen más élményekre számítok.

Szóval, viszlát mindenkinek, majd valamikor jelentkezem. Addig is olvasgassátok a következő sztorit, jókedvemben írtam.

ps1: Erről jut eszembe, a nemrég bevezetett Sztori kategóriát feltöltöttem elemekkel; azaz végigmentem az írásokon és kategorizáltam. Örömmel közlöm, hogy holtversenyben a legjobb kategória jött létre. Míg a Világmegváltás rovat az egy kicsit komolykodó írásokat szedte össze, addig a Sztori rovat a groteszk, időnként morbid történetek rovata lett, bőven nyakonöntve vigyorgással.
Ha elvonási tüneteket észlelsz magadon a jövő héten, javaslom, olvass el naponta néhány sztorit.

ps2: Ha van valami, amit borzasztóan sajnálok ebben a mostani pörgésben, az az, hogy nincs időm megírni a fejemben kavargó sztorikat. Rengeteg van idebent, szívem szerint csak írnám és írnám őket, amíg még emlékszem a részletekre – de nincs rá idő.
Így leszünk mindannyian szegényebbek.

4 Comments

  1. Jó nyaralást, érezzétek jól magatokat! Tűkön ülve várjuk az élménybeszámolót! :)

  2. Nem irigyellek… egy hétig tűkön ülni…:-)

  3. Jelentem, perforálódtam. ;)

  4. Már nem kell sokat várnod. :-)
    A fényképek fent vannak, a szöveget is felékezetesítettem (nyomorult ékezetnélküli PDA) – most már csak össze kell dolgoznom a kettőt. Az a baj, hogy időnként dolgoznom is kell. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *