Diagnózis

Ami tegnap még olyan vidám dolognak tűnt, mára már inkább terhes. Képzeld el, hogy elkapsz egy olyan betegséget, amelytől fél percenként orgazmusod lesz. Eleinte nyilván élvezni fogod, de egy nap után már baromira meg lehet unni. Valahogy így vagyok én is most az állandó szédüléssel és a percenkénti kóborárammal. Lassan elmúlhatna már.
Persze ennek is az öregedés az oka: az ember megszokja, hogy haj van a fején – és az valamennyire megvédi tűző naptól. Hiába vettem én fel napellenzőt a bringázáshoz, ha az pont ott nem védett, ahol már a haj sem.

Aztán persze egyáltalán nem biztos, hogy ez a baj. Lehet, hogy amikor kedd hajnalban bóbiskoltam egy kicsit asztalra borulva, bemászott valami irodai bogár a fülemen keresztül az agyamba és telerakta petékkel.

Bármi lehet. Pár nap múlva úgyis kiderül: ha a hűvösebb időben elmúlik a szédülés, akkor napszúrás. Ha pár nap múlva, miután elfogyott az agy, megindul kifelé a bogárhadsereg a fülemen, orromon keresztül… akkor nem napszúrás.

2 Comments

  1. Hát Józsi, ez bogár lesz. Mostanában egyre nagyobb ökörségeket hordasz itt össze, ezt simán a saját agyaddal nem tudod megcsinálni, segítenek a bogarak. :)

  2. Ugye? Én is ettől tartok. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *