Day: June 14, 2007

Eufémizmus, óh

Azt írják a bifidus essensis-ről:

Ez a speciális baktériumkultúra nemcsak a termék selymes ízéhez járul hozzá, de kedvező, pozitív hatást gyakorolhat a bélflóra egyensúlyára is, sőt, aktívan segítheti a tápcsatorna természetes ritmusát

Nos, ha ‘egyensúly’ és ‘természetes ritmus’ alatt azt értik, hogy a reggeli joghurt után minden délután füstölgő cipőkben kell klotyira rohannom, hogy egy gargantuai méretű hasmenést pakoljak bele a fajanszba… akkor oké.

Dedó

Pedig visszafogtam magam, elég régóta nem politizálok a blogon – de ebben a sztoriban már nem is a politika a lényeg, hanem az az agyatlan, dedós hozzáállás, mellyel ezek az idióták kiröhögtetik magukat.

A Fidesz-frakció kivonult a parlamentből Gyurcsány Ferenc miniszterelnök felszólalásáról az Egy éves az őszödi beszéd című, a párt által kezdeményezett vitanap kezdetén.

Ez a zavarba ejtő helyzet az Önök kérték, mégsem kérnek belőle címet viselhetné. Van némi zavar abban, hogyan kell normálisan vitatkozni – reagált a kormányfő a Fidesz kivonulására.

Érted: vitanapot kezdeményeztek, aztán amikor a másik megszólalt, akkor kivonultak a teremből. Vitakultúra. “Válaszolj, b+, de ha válaszolsz, kivonulok a teremből.”