Day: May 6, 2007

Anyák Napja

Jellemző, hogy mennyire figyelnek oda az emberek ebben az országban. Ma a szerelés mellé beüzemeltem egy rádiót is. Kívánságműsor, Anyák Napján. Boldog-boldogtalan kérte a ‘Mama kérlek‘ című dalt. Kétszer be is adták. Pedig ha csak egyszer oda is figyelnek a szövegére, rájönnek, hogy ez egy meglehetősen ellenséges dal az anyával szemben.
De nem: nálunk elég a cím és a kedves dallam. Jó lesz ez így is.

A munka nem áll meg

Hmm, ma délelőtt derült ki, hogy a csengő elemekkel működik, azok pedig lemerültek. Vajon hányan pattantak vissza az utóbbi napokban az ajtónkból? Elrohantam, vettem elemet. Fizetés után gondolkodtam el: a négy tartós bébielem áráért már simán tudtam volna venni egy ötven méter hatótávolságú vezetéknélküli csengőt – melyet akár fel is vihetek az emeletre, ha huzamosabban ott tartózkodom. Almamag, bakker.

Viszont már alakul a szobánk. Összeraktam az egész estét betöltő monstre íróasztalt és bejelölgettük a térelválasztó könyvespolc helyét. Jó lesz, jó lesz… csak egy kicsit kevésnek tűnik a hely az ágy és a polc között. Mondjuk nem nagy baj, maximum oldalazva fogok tudni bemenni az ágyhoz… csak arra kell figyelnem, ne nézzek erotikus filmet elalvás előtt, mert akkor le fogom sodorni a derékmagasságban lévő könyveket.