Pointer

Arra gondoltam, hogy szép-szép, ha írom a szakmai bejegyzéseket a Technet portálra, de nem ártana, ha itt is tudnám jelezni, hogy kikerült oda egy-egy újabb cikk. (Persze az lenne az igazi, ha mindenki, akit ez érdekel, feliratkozna az ottani feed-re… de tudom, hogy nem mindenki rss olvasóból nyomul. Még.)
Az igen-igen béna megoldás lenne, ha mindig írnék ide egy bejegyzést, hogy emberek, nézzetek el oda, mert megint van új írás.
Végül azt találta ki az agytröszt, hogy csináltam itt egy gyűjteményes oldalt. Ez ki is került a bal oldali ‘Kiemelt írások’ dobozba. Innen elérhető lesz az összes ott megjelent írásom. Terveim szerint heti 1-2 írást szeretnék publikálni – tehát elég lesz hetente egyszer-kétszer ránézned arra az oldalra.

3 Comments

 1. Pl. a:

  pont ezt produkálja.

  Lásd http://blogs.msdn.com/jledgard/archive/2005/01/19/356978.aspx:
  “Recent Entries: The majority of hits to my blog come from web searches that lead to specific posts. From that point I wanted potential readers to have exposure to other, more recent, posts. Since I’ve added this feature I have noticed a LOT more referrals from older posts to new ones. All shameless self promotion really. To do this:

  I created a free newsgator online account
  Subscribed to my own feed
  Clicked organize folders
  Clicked edit locations
  Created a new location
  Clicked feeds and added my feed to the new location
  Clicked headlines on the new location
  Checked the enable box and edited the HTML for each link. To make it look good in my blog I made each title/link a list item. “$title$
  In the news section of my blog I surrounded the script line provided on the headline setup page with the tags.

  A ‘news section’ a te esetedben bármi lehet.
  A végeredmény egy script, próbaképpen:

 2. Nem zártam tagokba a scripteket, ill. részleteit

 3. Köszi, ha lesz egy kis időm, eljátszok vele.

  Egyébként a módszert ismertem, ha megnézed a főlap meta dobozában (jobb oldalt, alul) a ‘My blogroll’ linket, az egy olyan oldalra visz, ahol egy script a Newsgator-ból szedi ki a feed-ek adatait. (Az oldal forrásából tisztán látszik.) Csak éppen az a baj, hogy a Newsgator account adatait is lusta vagyok módosítani, mióta nem azt használom rss olvasónak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *