Tervek

Olvasom GT blogját és bólogatok. Dettó. Lassan rólam is leesnek a szopós projektek (bár körvonalazódnak az újak), de bennem is dolgozik ezerrel a ‘szakadjunk el valahová messzire’ érzés.
Csak a rögzítés kedvéért, a héten a következő helyeket foglaltuk le: húsvét Szlovákiában, május elsejei hosszú hétvége szintén Szlovákia, a Pünkösd Sopronban fog találni minket, ahonnan átugrunk majd Bécsbe is, június végén egy hét Horvátországban és augusztusban szintén. Itt csak azért nem foglaltam még szállást, mert nem tudjuk, hogy ez a kemping vagy ez a kemping legyen az úticél.
Alapvetően szeretem a telet, de lassan azért elegem van belőle.

[Update]
A második szlovák foglalást lemondtam. A franc se gondolta volna, hogy a Tátrába még májusban is hójáró felszereléssel kell menni. Tavaly novemberben olyan szép tiszta időnk volt, azt hittem, most is ilyesmi várható – szerencsére utánaolvastam.

2 Comments

  1. de jo neked. en (mi) nem merunk ennyire elore tervezni. a lemondas meg sokszor problemas…

  2. Nekünk sem sima, de úgy döntöttem, bátrak leszünk. Itt lóg a levegőben a lakáseladás, költözések, házvásárlás – aztán a munkahely is bármikor bekavarhat… de muszáj kiszakadni a megszokott környezetből. Valahogy majd csak összehozzuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading