Dolgok történnek

Ilyenkor melegszik egy kicsit a szívem helye. Látom, hogy nálunk is teljesen hasonlóan mennek a dolgok, mint nyugaton – és ez jó. Ha mi sem kapunk primer információkat, akkor legalább ők se kapjanak.
Jim McBee belefutott egy rejtélyes figurába. Exchange2000-ről migrált Exchange2003-ra és egyik irányba ment a levelezés, a másik irányba meg nem. Logolásokat kapcsolt, bejegyzéseket sasolt, füstölt is a feje, gondolom – aztán mivel nem tudta értelmezni a logokat, bejelentette a PSS-nek. Jim McBee! Hízott a májam, de nagyon, hiszen legtöbbször én is ezt szoktam csinálni , csak eddig azt hittem, azért, mert kisfiú vagyok a nagyok játszóterén.
A befejezés már kevésbé volt szokványos: Jim végül megtalálta a szükséges információt egy ősöreg newgroupban. A lecsorgó jogosultságok voltak elállítva a szerver objektumon. Ami azért is furcsa egybeesés, mert pont most szívtam én is egy hasonlóval, amikor a saját magunk által barkácsolt GAL-ban nem jelent meg néhány cím.

2 Comments

  1. “Ha mi sem kapunk primer információkat, akkor legalább ők se kapjanak.”

    kicsit meglepodtem, merthat szmajli nelkul ez egy igazi magyaros kijelentes, csakhat en nem igy ismerlek. vagy az altalanos hangulatod…?

  2. A kedvem tényleg nem túl jó, de ez nem keleteurópai sötétség, ez egyszerűen csak irónia – és sajnos iróniaszmájli nem létezik. (Ezért ez a legveszélyesebb humorfajta a neten.:)
    Célozni meg arra célzok, hogy nem nagyon örülök, hogy egy bizonyos bonyolultság felett nem tudod megoldani a problémát a PSS nélkül – és nem azért mert ostoba vagy… egyszerűen nem áll rendelkezésedre az információ. A publikus KB ugye nem tartalmaz mindent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading