Day: February 12, 2005

Hírkomment

Nem szándékozom sokszor ilyesmiket irkálni, de most kedvem támadt.

“A Fidesz fővárosi frakciója jogosnak tartja és támogatja a BKV dolgozóinak bérköveteléseit.”
Nna, ez tipikus példája az alávaló politikai élősködésnek. Politika sux.

“Jegyzékben tiltakoznak ‘a szaúdi terroristák’ Gyurcsánynál”
Így viszont már én is jártam. Angolórán párban végzett szituációs gyakorlat volt. Nekünk az jutott, hogy meg kellett indokolnom a partneremnek, miért érkeztem később egy megbeszélt helyre. Egy kicsit szabadjára engedtem a fantáziám és nekiálltam mesélni valami ilyesmit, hogy volt egy kis gond, terroristák eltérítették a repülőgépet, bejártuk fél Európát, mire tűzharc végén sikerült lefegyverezni a gazembereket… stb. Aztán amikor az elmaradt vigyorgás helyett jeges közöny fogadta a poénkodást, csak akkor ugrott be, hogy a srác neve Fazi és Líbiából jött.

Rések a falon, lukak a plafonon

Nehéz lesz megmagyarázni eladáskor, hogy mik ezek a huplik a plafonban. Az új tulajdonos valószínűleg nem fogja érteni, mit jelent az, hogy új szkenner állt a házhoz.
Mint korábban már többször is panaszkodtam, képtelen voltam jó minőségben beolvasni a rajzaimat. Ennek vége: üzembeállt a kicsike. Szinte tökéletes: azt kell mondjam, hogy szkennerben HP az isten. (Egy bajom van vele, ha hosszabb ideig áll, akkor kétszer-háromszor be kell olvastatni az első rajzot, mert az égő nem melegszik be rendesen. Utána már jó. Holnap megpróbálom kicserélni.)
Mindenesetre ma délután szkenneltem, mint állat. Minden olyan rajzot beolvastam, amelyikből még nálam van a mesterpéldány. Először úgy gondoltam, hogy be is linkelem őket, de olyan sok van, hogy lemondtam róla. Megmarad az a kellemes érzés, hogy a weblapon már közel úgy néznek ki a rajzok, mint a valóságban.