Ez a kemény

Nagyon nehezen aludtam el az éjjel. Folyamatosan azon pörgött az agyam, hogyan telepítem majd újra a szervízből visszatérő S2-esemet, illetve ezzel párhuzamosan hogyan rendezkedem be a tableten. (Nyilván egy csomó funkció átmegy az utóbbira, spórolandó a telefon akkumulátorával.) Aztán amikor nagy nehezen elaludtam, jött egy borzalmas rémálom, valami havas terepen, tele megfagyott hullákkal. Egy ideig csak néztem a plafont, aztán óvatosan visszaaludtam… és szerencsére már jó témára váltott az agyam. Az egyes szivarméretek, illetve kategóriák közötti átválthatóságról álmodtam.

7 thoughts on “Ez a kemény

 1. Ez a hullás álom erősen úgy tűnik nekem, hogy a kütyükkel kapcsolatos nehézségeket hivatott előre vetíteni :). Kíváncsi vagyok, hogy fog sikeredni az átköltözés, hosszú távon mennyire válik be a tablet.

 2. Én egységsugarú végfelhasználó vagyok, 15 hónapja van tabletem, és azt hittem, ez csak egy eszköz, ami nem is olyan fontos. Aztán egyszer leverte a macska, kiestek belőle a gombok, és három napra szervizbe került. Akkor jöttem rá, hogy alattomos módon az életem szinte minden területére sikeresen belopakodott a kis izé, mert egy csomó dologról nem is emlékeztem, hogyan csináltam, mielőtt tabletem lett volna. Nagyon szeretem :). Szóval remélem, nálad is minden rendben lesz.

 3. “Szóval remélem, nálad is minden rendben lesz.”

  Petrényinél, IT-cucc, rendben? Áhh, az nem fordulhat elő :)
  Ő az IT-Murphy nagy kegyeltje :D :D

 4. @meow: Akkor már te is eljutottál oda, hogy tablettel főzöl? :)
  (Nálunk a lányok kikeresik a netről a receptet, aztán viszik a tabletet a konyhába. Az a szakácskönyv.)

 5. Én nem főzök. Bocsi :). Sütit sütöttem már úgy, hogy tableten volt a recept, de aztán ráfröccsent a tejszín, azóta inkább kiírom cetlire. Viszont vezetett meditációtól kezdve a gyereknek a meséig minden azon van. Egy-egy kirándulás a lányokkal sokkal egyszerűbb, mint előtte, mert jóval kevesebb cuccot kell vinni, ha ott a tablet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *