De legalább bátor

Ma reggel odaültem a médiacenter gép elé, vagdalkózni egy kicsit. Ahogy beléptem, felugrott egy ablak. A Logitech küldte. Azt kérdezték, hogy mennyire vagyok elégedett a termékükkel (azzal a szutyok K400 billentyűzettel), léccilécci, mondjam el nekik, az se baj, ha csúnyán beszélek.
– Rángatjátok az oroszlán bajszát? – néztem nagyot, és szokásomtól eltérően az ‘igen, válaszolok’ gombra kattintottam. Erre felugrott egy újabb ablak, hogy tegyem alapértelmezett böngészővé az Internet Explorert.
Mindez reggel negyed nyolckor.
Van, ami már nekem is sok, bezártam minden ablakot és mentem a dolgomra.

Viszont eszembe jutott egy internetes közmondás, legalább ezt megosztom:

Ha az Internet Explorer van annyira bátor, hogy felajánlja magát alapértelmezett böngészőnek, akkor te miért tétovázol szerelmet vallani annak a lánynak?

2 Comments

  1. az exploder a legbiztonsagosabb bongeszo.
    legalabbis az ms mindig ezt kommunikalja.
    hogy lehet, hogy ezt nem tudtad ? :D)

  2. Nem is feltetlen a biztonsagaval van baj – nem jelenik meg hozza nagysagrendekkel tobb exploit, mint mondjuk egy Firefoxhoz, mindkettot rendszeresen kell frissiteni es akkor nincs gond -, hanem azzal, hogy a microsoft eroszakosan tolja le a sajat szolgaltatasait a torkodon, cserebe semmi pluszt nem ad. A 10-es verzioig kellett varni egy ruhes download managerre, ami meg mindig sehol nincs a tobbi bongeszoben levohoz kepest. Azt mar meg sem emlitem, hogy en meg emlekszem olyan Longhorn buildre, hogy a hatterbe kuldott letolteseket a BITS vette at, ami akkor is letoltotte a cuccot neked, ha az explorert mar reg kilotted. Killer feature lett volna – de elsorvasztottak. Nagyon kellene mar az IE-nek egy koncepciovaltas, de amig az MS fejleszti, itt olyan nem lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading