Man cave

Egy újabb videó, egy újabb nem tervezett. Nemrég vettem egy pici vízálló kamerát – kifejezetten a kajakos élmények megörökítésére, mert annyi szép tájon jártam és annyi nem vízálló képrögzítő eszközt tettem már tönkre – és ezt a kamerát tesztelgettem itthon, különböző helyeken. Ezekből a tesztfelvételekből vágtam össze egy videót, mely a szivarozó férfiember téli barlangját mutatja be.

2013-02-ManCave from Jozsef Petrenyi on Vimeo.

13 Comments

 1. Tökéletes téli szivaros hely! Hej!

  Azért tegnap én is nyomtam egy jó Flor de las Antillas Robustot a kertben. (Véletlenül ugye az is Pepin)

 2. Jó kis hely, otthon érezném magam az eklektikus díszletek között :) A háttérzene viszont elnyomja a hangodat. Vagy én vagyok süket.

 3. Kissé irigyellek a bungallód miatt! Gratulálok hozzá! Nekem egyenlőre marad a fagyoskodás.

 4. @Aloha: Nem te vagy süket, hanem a kamera. Azokon a helyeken, ahol érthetetlen a narráció, ott a háttérzene nélkül is az lenne. Ezek a felvételek, ahogy írtam is, tesztelés céljából készültek, és a teszt egyik eredménye az lett, hogy a beépített mikrofon igencsak vacak. (A vartyogást is azért kellett alákevernem, mert amikor 4 méterre voltam a kamerától, akkor már egyszerűen semmi hangot sem rögzített.)

 5. Dartstábla…:) Soha nem felejtem el amikor elkezdtem olvasni a blogod, és a beragadt exchange mailboxos contactos menedzseres szívást taglaltad, Dataplex, első prémium support kontakt, and so on… sírva vinnyogtam, pont azert mert ismerős volt a szitu. na ott volt valami fergeteges szoveg a darts tablarol…:)

 6. OFF
  Szia Horasz :D

 7. Ez egy privát videó. JoeP, hogyan tudom mégis megnézni?

 8. Hah, a Google + bosszúja. :) Visszaállítottam mindegyik videót publikusra.

 9. Illetve… kapják be. A videó publikus, de most meg azt mondja, hogy nem létezik. :( Stay tuned.

 10. Azt hiszem, itt komoly rendszerszintű problémák lesznek. A Google + account megszüntetésekor az összes videót privátba vágták és nem is engedik a hozzáférést – még nekem sem! – addig, amíg létre nem hozok egy új csatornát. Ahhoz viszont Google + account kell. Ott viszont rögtön az első lépésnél be kell csekkolni, hogy beleegyezek abba, hogy szétbarmolják a Picasa nyitólapot, egyébként nem engednek tovább. Dögöljenek meg csizmában.
  Azt hiszem, megnézem a Vimeo-t.

 11. Aha. Sikerült megnéznem. Egyre kúlabb a videód! :-) Jól, gondolom, hogy a “háttérzene”: Alvin és a mókusok – Illuzió?

 12. Talált, süllyed. :)

 13. @Aloha: ave, mizu?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *