Magyarázat

Azt hiszem, kell néhány sor az előző írás értelmezéséhez. :)
Már régóta a fejemben van egy nyolc novellából álló kötet. Ezek teljesen különálló írások, egy közös van bennük, hogy különböző – olykor groteszk – szempontból mutatják be az emberiséget, azon belül is mindegyik novella egy-egy gondolatkört. Ismerve a naptáramat, ebből két-három éven belül nem lesz semmi. Így nyugodtan megengedhetem magamnak, hogy kedvcsinálónak közöljem az egyik novella bevezetését. Mire ebből könyv lesz, úgysem emlékszik már rá senki.

8 thoughts on “Magyarázat

  1. Alábecsülöd a rajongóidat. Imádjuk (illetve, mivel más nevében nem illik beszélni), imádom a soraidat, gyakran újraolvasok egy-egy szívemnek kedvesebbet. Fogok rá emlékezni :-). De azért, légy szíves, írd meg az egészet.

  2. Óh, ez jólesett. :)
    Most, hogy mondod, lehet benne valami. Már találkoztam olyan emberrel, aki befejezte helyettem a történetet, melyet társaságban kezdtem el mesélni. :)

  3. @meow:
    Hát, türelemre szükség lesz. Tényleg nagyon kevés időm van saját szórakoztatásra írni, és most éppen egy regény van a csőben, melynél úgy 80 oldal körül járok. A novelláskötet csak utána kerül sorra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *