Uccsó

Megvolt az utolsó nap a gyárban.

Most egy kicsi ún. pihenés. Sorok rendezgetése, agy resetelése, CV frissítés, olvasgatás, kajak, bringa. Aztán körbeszaglálás, napközben pedig sport és tanulgatás. Mert az agyatlan munkában tanulásra már nem jutott idő, a csomó érdekes dolog meg hiába várta, hogy felfedezzék.

23 thoughts on “Uccsó

 1. Majdnem. :) A különbség annyi, hogy mivel a csónakház kábé 20 kilométerre van, előbb bringázok egy órát, utának kajakozok egy nagyot, majd megint bringázok egy órát.

 2. Nem én léptem ki, de már kilógtam. Még januárban jeleztem a főnökömnek, hogy ez így nagyon nem jó, nincs értelmes munkám, ami van, az meg egyáltalán nem motivál. Át akartam igazolni egy másik csoporthoz, más munkakörbe. Akkor abban maradtunk, hogy megvárjuk a nagy változásokat, aztán visszatérünk rá. A változásoknál meg ráküldték a fűnyírót a cégre, a főnököm meg engem áldozott be a részlegünkről. Végülis, ez is egyfajta megoldása a januárban felvetett problémának, nem is a legrosszabb.

 3. Ha nem hagytam volna el a hajót több mint két éve tuti jelentkeznék rá :)
  De a Microsoft Certified Master szerintem kicsit erős a kitételek között.

 4. Nem csak ez erős. Legyél ugye atyaúristen Exchange-ben, de emellett highly desirable az OCS, a Blackberry meg az SCCM. És akkor ott van még, hogy hétéves gyakorlat nemzetközi projektekben.

 5. – ability to learn quickly.

  Gyors és kitartó vagyok .
  Gyorsan elfáradok, és soká eltart.

  Erdekes volna csak ugy viccbol osszeszamolni,
  mennyibe kerulne csak az alap az egyes temakbol.
  Valamint korulbelul mennyi idobe.

 6. Erdekes volna csak ugy viccbol osszeszamolni,
  mennyibe kerulne csak az alap az egyes temakbol.

  Hát, nekem egy életbe. :) Igaz, nem csak alap.

 7. Hello

  Hat az MCM ara /most hogy nem kell tanfolyam/ a szinteden gondolom mar annyira nem is “huzos”, szoval egy plusz kirandulasnak is felfoghato lenne :)

 8. Óh…! Ha én olyan tudás birtokában lennék mint te, soha többé nem lenne főnököm.
  Indítanék egy misztikus nevű high-tech céget, és horror + áfáért szakértenék minden részvényparagép multidiktátor nagyvállaltnak. :)

  További sok sikert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *