A macska és a kaja

A macskák pont elalvás előtt kéredzkedtek ki éjjel az udvarra. Így jártak. Mire vissza szerettek volna jönni, már mindenki aludt.

Kora reggel keltem fel, már mindkettő fel volt tapadva a teraszajtóra.

– Na, gyertek – engedtem be őket.
Morrantottak valamit és rohantak a kajás tálak felé. Melyek természetesen üresek voltak. Kaját ugyanis a csajok osztanak, akik viszont még jóízűen aludtak.
A macskák persze bedobtak minden trükköt, jöttek hízelegni ezerrel… de az elvekből nem engedünk. A macskák élelmezése az női dolog.
Egy idő után el is unták, elvonultak a kanapéra.

Ekkor kapták meg a kegyelemdöfést. A teraszon apró madarak jelentek meg és csicseregve fel-alá ugráltak.

Én már csak azt észleltem, hogy mindkét macska már megint fel van tapadva a teraszajtóra. Csak immár belülről.

17 thoughts on “A macska és a kaja

 1. ha azt mondom a régi design jobban tetszett, megsértődsz?:) Ott meg volt oldva, hogy a sok friss bejegyzés közül a legrégebbire kattintok, majd a headerben lehetett előre (időben) lépkedni. Most fejléc, új kattintás…, jellemzően igoogle oldalról jövök, amikor látom, hogy van valami friss, az pedig a bejegyzéshez hoz, nem a főoldalra. Tudom, kicsi probléma, de az enyém:)

 2. Van előre-hátralépkedés, csak nem a headerben, hanem a footerben. Azaz miután elolvastad az írást, nem kell visszamenned a címhez, hanem lentről is lépkedhetsz.
  És persze ott van a naptár is. :-)

  Egyébként nem főleg esztétikai okból van új design, a régit már egyre kevésbé lehetett fenntartani. Az ugyanis direktben nyúlkált bele az adatbázisba – így viszont egyes funkciók a wordpress frissítések után meghaltak.

 3. You have a blue blog with a blue header
  Blue is the color of all the links and heads
  blue are the names and all the dates are blue
  You have a search form and that is so blue

  You’re blue… da-ba-dee-da-da-dai…

 4. Jo lett, bar a footer navigacioval ketto dolog van: nem a cimet mutatja, es ha sok komment van, akkor a kommenteket is vegig kell olvasni. Nem lehetne legalabb azt megoldani, hogy a kommentblokk _felett_ jelenjen meg, es a cimet mutassa? Just for fun…

 5. Tessék végigolvasni a kommenteket is. Hiszen azért írják. :-))

  Egyébként kipróbáltam, de a srác valamit nagyon elkavart a stíluslapokkal. Egész egyszerűen ha a navigáció nem az oldal alján van, minden szétesik. Nézd meg az emaildetektívet. Ott megpróbáltam felszenvedni a fejlécbe a navigációt – de teljesen tönkrement tőle a fő fejléc. Amit most látsz, hogy csak egy kicsit vannak összecsúszva benne a szövegek, az már egy többórás kinlódás eredménye. (Nem vagyok webprogramozó, ehhez képest kell ugye idegen ember kódját bogarászni.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *