Le kell menni békába

Van annak valami diszkrét bája, amikor kiderül, hogy Nejnek összehoztak a cégnél 100e forint adóhátralékot. Ne kérdezd, én sem értem, valamit kavartak az Egészségpénztárral. Mivel most kellett átutalnom a nyaralási előlegeket is, így jó ismerősként vigyorogtunk rá ismét a hitelkártyáink zörgő padlólapjára. Az összesre.

9 thoughts on “Le kell menni békába

 1. nekem nincs hitelkartyam. mert tutti elkoltenem a jovo evtizedet is. inkabb eccer osszehuztam magam, es ma mar olyan dolgokra, ami nelkul azert meg elet az elet, ( pld : nyaralas, szamitogep stb. ) csak olyan penzt koltok, ami mar a zsebemben van.
  amugy elvileg nem kotelezo rogton befizetni az apehnek az adot, ha joltudom lehet kerni reszletfizetest, meg csuszhatsz is,
  ha nem fizeted ki idore, akkor az adofolyoszamladon elkezdenek kamatot szamolni, aztan majd amikor mar tulsok van a rovasodon, akkor kezdenek csesztetni.
  ezek a 10 – 100 millas tartozasok is igy jottek ossze :D)

 2. hokuszpk: a feleségem könyvelő, szóval ne általánosítsunk :D.

  Hitelkeretem nekem is van, de valamiért úgy döntöttem, részletfizetést kérek az APEH-től. Nem tudom, melyik jobb, de most már legalább mindegy.

 3. A feleségem bank/hitelkártyáit is én kezelem. Mivel minden használatról sms-t is kapok, így egyből rá tudok kérdezni, hogy ez most mi is volt? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *