Megelőztem a koromat

Egyetemistaként volt néhány ételspecialitásom. Például körbejártam a szintet és mindenhonnan elkértem az ehetetlenül száraz kenyereket. A zsákmányt leborítottam az asztalra, majd kalapáccsal apró darabokra törtem – aztán jó vastagon beszórtam fokhagymás sóval. Amíg az ízek összeértek, addig lerohantam a KOL klubba sörért.
Isteni étel volt, órákig lehetett rágcsálni.
Mindenki rajtam röhögött. Én voltam az ember, aki kalapáccsal étkezik.
Ma meg? Termék lett belőle. A Chio hagyományos fokhagymás pirítós néven forgalmazza, gyakorlatilag ugyanazt, csak kifliből.
Puhányok.

This entry was posted in Sztori.

3 thoughts on “Megelőztem a koromat

  1. Látod, az egy nekem való munka lenne. :-))

    De már van egy újságíró hölgy, aki megpróbálkozott vele:
    http://jadran.nolblog.hu/

    Érdemes végigolvasni a blogot, megtudható belőle például az, hogy Horvátország egyik szerelmese miért volt kénytelen áttenni a székhelyét Szlovéniába…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *