Dartshegy – és a távlatok

A munkahelyen elfogyott a dartshegy; és ez egy nagyon fontos eszköz, különösen Exchange közeli munkavégzésnél. Tegnap este voltunk a Tescoban – a legnagyobban, a multiparkban – gondoltam, veszek egy kilót. Gondoltam. De logisztikusék máshogy képzelték.
A mellékelt fotó azt a pultot ábrázolja, amelyikre a darts eszközök lettek volna kipakolva. Ilyen toll, olyan toll. Rövid hegy. Hosszúkás hegy. Gömbölyű hegy. Lyukas hegy.
Nem ám, hogy csak egy fakk volt üres. Az egész polc le volt takarítva. Mindösszesen egy tábla árválkodott rajta, miszerint “több, mint 30 ezer termékünk ára csökkent”. Na ja. Áru nélkül ez azért elég ostoba vicc.
Mentem vissza Nejhez, hogy jól kipanaszkodjam magamat… de megelőzött. Ott állt a vegyszersoron és jojózott a szeme. Az imént kérdezte meg egy eladótól, hogy xy mittudoménmi van-e, mert nem látja. Erre azt mondta neki az eladó, hogy nincs. Menjen át az Auchanba, ott van választék.

Mi a franc van itt? Nálunk már a kapitalizmus sem működik?

3 Comments

  1. Nem tescoban veszunk, mert nem. A linken vannak boltok is: http://darts.lap.hu/

  2. Jóember, nem a világbajnokságra akarok alapozni.:D
    Arra a feszültséglevezetésre, amire én használom a dartsot, bőven jó a Tesco-s hegy is… az meg úgyis útbaesik, mert itt lakunk az áruháztól nem messze és úgyis oda járunk bevásárolni.

    Ja, más téma. Benéztem a fórumotokra… hát, néhányan igen el vannak tévedve itt-ott… de a ‘félisten’ titulus tetszett.:))

  3. En is csak hobbi szinten darts-ozom, de nem mindegy a hegy. Marmint a jo hegy nem torik – csak nagyon ritkan – viszont gorbul. Azaz nem lesz tele a tabla beletort hegyekkel. Csak ezert javasoltam.

    Kerekparos forum? Persze, mindenhol vannak “eltevedt” emberek. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading