Hoppá

Teljesen véletlenül akadtam rá. Pedig… Minden hosszas bevezető helyett: itt található Lepenye Tamás blogja. Akinek nem sokat mondana a név: hozzá fűződik a Technet magazinban publikált nagysikerű ‘Farkasokkal táncoló‘ cluster sorozat. Is. (Itt egy illusztráció a cikksorozathoz.)
Olyan kevés az igazán jó rendszergazda blog a neten; Tamás, igazán reklámozhattad volna már magadat.

2 Comments

  1. Előbb írogattam, hogy eléggé szorgalmas vagyok-e, aztán néhány embernek küldtem egy levelet, hogy olvassák. Te nem voltál benne, de volt valaki, aki azonnal javallotta, hogy sürgősen olvassalak téged. Így aztán ott fityeg a blogod címe az enyémen. Nagyon élvezem, ahogy írsz, ehhez képest egy kicsit unalmas vagyok. Csak zakatol az agyam és nyomom a szakmát. Abban reménykedem, hogy legalább tartalmilag képes leszek pótolni a stílusbéli gyengeségemet. (Ha egyáltalán ilyen lehetséges.)

    (Nem hitelesítettem magam, de azért én vagyok én. Tamás)

  2. Köszi a linket. (Egyébként ez alapján találtam rá az oldaladra, időnként ugyanis át szoktam futni a referrer listát.)
    Valószínűleg más a célunk: én általános naplót írok, melynek csak része a szakmai oldal. Így könyebben lehet hülyéskedni, még a szakcikkekben is. Nálad más a helyzet, te mindig is komoly cikkeket írtál, komoly stílusban. A témáidhoz gondolom ezt tartod megfelelőnek. És igazából a mondanivaló a fontos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from MiVanVelem

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading